Perheuinti ja Vesipeuhula
 
PERHEUINTI 1 - 2 vuotiaille

Vauvauinnin jälkeen voi uintia jatkaa 1-2 vuotiaiden perheuintiryhmässä. Perheuinnissa opetellaan ikään sopivia motorisia taitoja leikkien, vesitouhujen ja sukellusten lomassa.Mikäli perheessä on vauvan lisäksi isompia lapsia, voi koko perhe uida sisarryhmässä.
 
 
 
 
VESIPEUHULA JA PERHEUIMAKOULU 3 - 7 vuotiaille

Vesipeuhula ja perheuimakouluryhmät ovat tarkoitettu 3 - 7 vuotiaille lapsille. Vesileikkien lisäksi opetellaan alkeisuimataitoja ja edistetään uimaanoppimista sekä opetellaan ikäryhmään sopivia motorisia harjoitteita. Opetus tapahtuu pienryhmissä, osin yksilöllisesti ja osin ryhmässä toimien, lasten yksilölliset valmiudet huomioiden.
Vesipeuhula- ja perheuimakouluissa on mahdollisuus suorittaa Suomen Uima- ja hengenpelastusliiton alkeisuimamerkkejä, jotka lisäävät lapsen kiinnostusta ja tavoitteellisuutta hyvän uimataidon oppimiseen.
 
 
 
Erityislapset uivat vauva- ja perheuintiryhmissämme ja osallistuvat ryhmäohjaukseen oman tuntemuksen mukaan sekä saavat yksilöllistä opastusta erityistarpeet, mahdolliset rajoitukset tai muut lääkärinmääräämät ohjeet huomioiden.
 
 
 
    
  Login