Ryhmät
                      VAUVA- JA PERHEUINNIT, VESIPEUHULA & PERHEUIMAKOULUT 3 kk - 7 v


Syyskauden 2020 uintipaikat ja ryhmien aikataulut ovat toistaiseksi avoinna koronatilanteen aiheuttaman altaan sulkemisen vuoksi. Ilmoitamme heti, kun uintipaikat ja - ajat selviävät ja toiminnan aloittaminen on mahdollista.
 

HINNAT:    Vauva- ja perheuinti, vesipeuhula ja perheuimakoulut: 88 eur/kk (4x) sis. yksi lapsi & kaksi aikuista,     
                   Sisarukset: 98 eur/kk (4 x) sis. 2 lasta & kaksi aikuista, lisäsisarukset + 12 e/kk   
                 - poissaolot voi korvata korvausuinneilla
 
 
 
 
Yleistä Vesivekarauintiryhmistä:
Vesivekarat järjestää vauva- ja perheuintia sekä perheuimakouluja vauvoista leikki-ikäisiin, sisarukset voivat uida sisarryhmissä.  
Uintiryhmissämme perheet ja lapset ovat yksilöitä ja jokainen etenee uinneissa yksilöllisesti ryhmätoiminnan tuella. Päätavoitteena uinneissamme on perheiden ja lasten viihtyvyys. Lapsesta tulee veden ystävä, tämä mahdollistaa luonnollisen liikkumisen vedessä ja motorisen kehityksen edetessä uimataidon oppimisen. Ryhmissämme tapahtuva yksilöllinen ohjaus ja ryhmätoiminta on muokattu lasten iän ja motorisen sekä kognitiivisen kehitysten vaiheet huomioiden. 
 
Alle kouluikäinen lapsi voi jatkaa uintiharrastusta ryhmissämme, kunnes lapsi on tavoittanut riittävän uimataidon ja on valmis uimaan isommissa altaissa. Tavoitteenamme on saada lapselle vähintään alkeisuimataito kouluikään mennessä, jonka pohjalta on hyvä jatkaa uimataidon kehittämistä mm. koulu-uinneissa tai tekniikkauimakouluissa. 

Vesipeuhula- ja perheuimakouluryhmissämme on mahdollisuus suorittaa Suomen Uima- ja Hengenpelastusliiton alkeisuintimerkkejä ja sen jälkeen onkin luonnollista jatkaa uintiharrastusta isommissa altaissa ja antaa lapselle uusia haasteita esim. uimaseurojen järjestämillä uinnin tekniikka- tai vaikkapa uimahyppykursseilla. Pääkaupunkiseudulta löytyy useita uintiseuroja, jotka tarjoavat useita eri vaihtoehtoja uinti- ja vesiharrastusten jatkamiseen. Tärkeintä on luoda lapselle riittävän hyvä uimataito ja vesiturvallisuus joka kantaa läpi elämän.  

 

 

    
  Login