Yhteystiedot
Vesivekarat yhteystiedot: 
Tuula Vorselman
0400-797013
 

OHJAAJAT

Vesivekarat-toiminnasta vastaa Tuula Vorselman, joka on kolmen lapsen äiti ja erikoistunut pienten lasten liikuntaan sekä lapsiperheiden hyvinvointiin. Koulutukseltaan Tuula on liikunnanohjaaja, vyöhyketerapeutti ja MB Elämäntaidon Valmentaja.
Vauva- ja perheuinnin viikottaista ohjauskokemusta on vuodesta 1992 alkaen. 0-5 vuotiaiden lasten liikunnan ohjaaminen ja kehittäminen ollut aktiivista vuodesta 1995 lähtien. Ohjannut ja järjestänyt erilaisia liikuntaryhmiä ja useita liikuntalajeja lapsille, aikuisille, seniori-ikäisille ja erityisryhmille vuodesta 1990 alkaen.
 
Tämän päivän työtehtävissä painotus ihmisen ja perheiden kokonaisvaltaisessa hyvinvoinnissa, yhdistäen fyysistä, psyykkistä ja sosiaalista hyvinvointia. Monipuolinen liikunta ja hyvinvointi mukana myös omissa  harrasteissa ja vapaa-ajassa.    
 
Monica Miiluvaara on ohjannut vauva- ja perheuintia viikottain vuodesta 1991 lähtien. Monica on työfysioterapeutti ja kahden lapsen äiti, vuosien kokemus liikunnasta ja hyvinvoinnista sekä työ että harrastepuolella. Monica on " Ilopilleri " sekä altaassa että altaan ulkopuolella.
 
Riikka Haakanalla on vauva- ja perheuinnin ohjaajakokemusta vuodesta 1995 lähtien. Riikka on ammatiltaan fysioterapeutti, terveydenhuollon ammattilainen ja kahden lapsen äiti. Riikan rento olemus yhdistettynä kokonaisvaltaiseen ammattitaitoon luo levollisen ja luonnollisen ilmapiirin, josta nauttivat niin lapset kuin aikuisetkin.  
 
 
Meille kaikille on ilo ohjata eri ikäisten lasten uintiryhmiä, kohdata lapset ja aikuiset yksilöinä. Meille on tärkeää se, että voimme olla lapselle turvallinen aikuinen joka opastaa ja kannustaa uintiasioissa. Mutta yhtä tärkeää on se, että saamme myös hassutella ja iloita lasten ja perheiden kanssa erilaisissa tilanteissa ja kohtaamisissa arjessa.
 
 
 
 
 
 
    
  Login